sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

カラオケ

jhellou C:

Sunnuntaina 13.5. mentiin Tatianaa, Poppun, Nicin ja Aoin kanssa Aoin kotia katsastamaan.
Ennen sitä mentiin tosin kolmeks tunniks karaokeen ja myös Jesse oli silloin vielä porukassa mukana. Jesse ei ikävä kyl päässy Aoille asti, kun sen piti lähteä kotiin.

On Sunday 13.5. we, Tatiana, Pop, Nic and Aoi, went to see Aoi's home.
Before that we went to karaoke for three hours and also Jesse was still with us at that time. Jesse, too bad, couldn't come to Aoi's place, because he needed to go home.





Aoin luona leikittiin sen yli sulosen koiran, Chekan kanssa *w* Se oli niin sulonen karva pallero pullero :3
Juteltiin, kateltiin valokuvia ja tietenkin syötiin hyvää ruokaa. Ihan perus siis.

At Aoi's house we played with her amazingly cute dog, Cheka *w* It was so cute little furry ball :3
We talked, looked soe photos and of course ate good food. So just basic.



Perjantaina (25.5.) vuorostaan mentiin Poppun, Tatianan, Nicin, Gabun ja Jessen kanssa Gabun kotiin.
Gabun host äiti on EF:llä töissä ja tästä lähin joka kuukaus mennään sinne ja se kyselee meiltä kaikke "miten menee" ja niin ees päin.

On Friday (25.5.) we went to Gabu's house with Pop, Tatiana, Nic, Gabu (suprice) and Jesse.
Gabu's host mom is EF stuff and from now on we will go there every month and she'll interview us, asking "how are you" and stuff.

Pakko sanoa että Gabun host veljet oli jotain sulosimpia ikinä :3 Ne oli kaikki viel ihan pikkusii, nuorin 1kk, keskimmäinen 2 vuotias ja vanhin 7 vuotias. Pelattiin Wii:llä jotai random peliä ja mussutettiin tolkuttomasti kaikkee hyvää ruokaa ja herkkuja (:

I have to say that Gabu's host brothers are cutest ones ever :3 They are all so little, the youngest is 1 month old, then second one is 2 years old and the eldest is 7 years old. We played some random game with Wii and ate massive amouts of everything, good food and sweets (:



That was all for now ^-^

~C

6 kommenttia:

  1. Olispa Suomessaki karaoke tollasta... ;3 Täällä se liittyy aina ylettömään viinanjuontiin ja karaokea voi laulaa vaan kaljabaareissa, jos et omista laitteita itse (hih, onneksi meillä on himassa omat, ei niitä vaan jaksa oikeen koskaan viritellä, joskus hyyyvin harvoin juhlissa)... Mut teillä näyttää olevan sairaan hauskaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äläpä vaan, karaokee tulee niin kauhee ikävä.. se on ollu meiän number one elämä koulun jälkeen 8D ♪

      Poista
  2. awwuli wawwuli toi koira on sulonen! hah ja kiva kun pakotit mun tekeen ton facebookin ittelleni niin nyt pystyn stalkkaileen sua niin pahasti ettei mitään rajaa XD Ja nyt oon ollut aktiivisempi twitterissäkin niin sieltäkin näkee aina sun juttujas niin kätevästi! Mä kommentoin seuraavaks tonne amebloonkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on joku ylisuolosin ikinä ;w; haluun kidnappaa sen ittelleni ♥
      senkin stalkkeri, oot varmaan mun pahin stalkkeriseni ikinä XD
      saisit skypenkin joskus ittelles vääntää, pääasia kuiteski on et oot ilmestyny takas tänne internetin syövereihin ja jopa vastaatkin joskus, eiku? lol :D

      Poista
  3. Hei
    Kyllapa sulla on hauskaa siella, kiva katsoa kuvia k´ja lukea kuulumisia. En tiennytkaan etta lauleskelet noin innokkaasti.
    t lallis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hellurei ~
      jep todella hauskaa on kyllä (:
      jaa, luulinkin jo että kaikki on tietosia mun laul maniasta, ainahan on tullut lauleskeltua milloin missäkin. karaoke on aivan ihana kokemus ja ajanviete ♥

      Poista