tiistai 4. joulukuuta 2012

3 moths in a nutshell

jhellou

Kauheen pitkä tauko on päässy tulemaan, sori (^_^;) Laiskuus ja ajan puute iski, ja kun aikaa kulu niin kaikkea kasaantu niin en enää oikeen tienny mistä kohtaa jatkaa, hups.
Anyways täällä ollaan taas ja yritän nyt alkaa postaa vähä paremmin.

Sorry for such a long break again (^_^;) Just being lazy and busy. Anyways I will try to post better from now on.

Kesäloman jälkeen on tapahtunu vaikka ja mitä. Miisu oli täällä (sain ekstra lomaa viikon) ja käytiin An Cafen Summer Dive keikoilla, oli ihan super ihanaa ♥ Voisin varmaa höpistä ummet ja lammet niistä keikoista, mutta koska niistäkin on jo kulunu niin kauaa, niin jätän välistä. 
Shoppaillu oon kans ihan olantakaa. En mitenkään viitsi ottaa kuvia kaikista ostoksista ja siitä tulis sellanen maratoni kuva postaus etten tiedä kiinnostaisiko ketään? Sen voin sanoa että kesälomalla ja sen jälkeen on paljolti tullu kenkiä osteltua ja myös syys/talvivaattetita etten ihan jäätyis.

There has been a lot of happening after summer holidays. Miisu was here (I got extra holidays for a week) and we went to An Cafe's Summer Dive gigs, it was super lovely ♥  
I've been shopping a lot, but if I make a post about it it would be super long and filled with pictures, and I'm not sure if anyone would be interested in reading it? But I can tell I've been shopping a lot of shoes and autumn/winter clothes, so I wouldn't freeze.


Kouluun ei oikeen mitään ihmeellistä kuulu, mitä nyt bunkasai (kulttuuripäivä) oli tossa syyskuun vikana viikonloppuna ja oli super kivaa! Mun kotiluokka teki kahvilan, ja English clubilla oli ennustusta. Ite olin aika kiireinen molempien kanssa joten en kauheemmin kerenny kierrellä ympäri koulua, too bad. Luokan kaa käytiin kans Skytreessä päiväretkellä, ja täytyy sanoa et olihan tuo ihan jees, vaikka loppujen lopukshan se on vaan yks tosi korkee rakennus (:
Käytiin myös Jessen luokan kanssa poimimassa perunoita - aivan perunoita - 10.11. Sillon olikin vielä semi hyvä sää, ei ollu kauheen kylmä. Saatiin sitten viedä kotiin niin paljo perunoita ja bataatteja kui haluttii.

Nothing special at school tight now, bunkasai (culture day) was on the last weekend of September and it was super fun! My homeroom made a cafeteria, and English club had fortunetelling. I was really busy with them so I didn't have much time to go and look around, too bad. I also went to Skytree with my homeroom, and it was cool, though after all it's just a very tall building (:
Also my homeroom and Jesse's homeroom went to pick potatoes 10.11. and we could take as many potatoes and sweet potatoes home as we wanted.


Pop tuli viikoks takas Japaniin tossa viime koeviikolla ja asustelin sit sen kaa muutaman päivän hotellissa Shinjukussa. Käytiin Poppun perheen kaa Disney Seassa (Chase, uus vaihtari Kanadasta tuli kans mukaan), Nikkossa (Jesse tuli meiän kans myös) sekä Odaibassa (^o^) Oli ihana nähä Poppuakin taas pitkästä aikaa ja päästä karaokeilemaan ♥ Jesse ja Chase kun ei niin kauheesti oo innostunu karaokeen menemisestä, joka on kauhee sääli mun mielestä.

Pop came back to Japan for a week during last exam week and I lived with her for few days at a hotel at Shinjuku. I went to Disney Sea (with Chase, a new exchange student from Canada), Nikko (with Jesse) and to Odaiba with Pop's family (^o^) It was lovely to see Pop for a long time and go to karaoke ♥ Jesse and Chase haven't been so excited about going to karaoke, which is such a shame.



EF:n Halloween bileissä ja niiden jatkoilla tuli käytyä 20.10. Jessen ja Kien kaa, oli mukavaa ja jotkut oli ihan sikana panostanu asuihin, ite en ollu panostanu yhtään haha fail. Chasen kanssa käytiin Design Festassa perunoiden poimimisen jälkeen, ja siel oli ties minkälaista taidetta! Ihan upee paikka ja harmittaa että meil oli niin vähä aikaa ku perunoiden poimimiseen meni niin kauan..  Yurin kanssa kävin sit Sanrio PuroLandissä 25.11. ja siel kaikki oli tosi söpöö ja vaaleenpunasta - mitä muutakaan Hello Kitty maailmalta voi odottaa (^_^)

I went to EF's halloween party and after party with Jesse and Kie on 20.10., it was nice and some people really had seen some effort on their costumes, I hadn't haha fail. I also went to Design Festa with Chase after the potato picking, and there was a lot of all kinds of art! It was so amazing, and it was really such a shame tha we didn't have much time, because the potato picking took so long.. I went to Sanrio PuroLand with Yuri on 25.11. and everything was so cute and pink over there - well what else can you expect from a Hello Kitty land (^_^)



Siinä onki pretty much lyhyesti kaikki mitä on tapahtunu viimesen kolmen kuukauden aikana. Nyt vaan oottelen joulua ja etenki joululomaa et pääsee noita esseitä pakoon (^_^;)

So that's pretty much last three months in a nutshell. Now I'm just waiting for Christmas and especially the holdays so I can escape from essays (^_^;)

See you soon

~C

2 kommenttia:

  1. Tsau
    Todella mukavaa kuulla uutisia pitkasta aikaa.
    Toivottavasti Suomessa on talvi vieläsilloin kun palaat.
    t lallis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oivoi pelottaa jo palata sinne jäätävään kylmyyteen, täällä ku on se 5-10 astetta ja mä oon ihan jäässä (^_^;) lumi ois kyl jees c:
      ja sori ku on vähä päivittely jääny, mut niin parempi myöhään ku ei millonkaan, eikös? (^_^)

      Poista